Ödegärdsgatan VT8

5 600 m² logistiklokal

Kontakt

E-post

Beskrivning

Låt din verksamhet växa och utvecklas i denna ljusa, moderna lagerfastighet på Viared. Fastigheten byggdes 2012 och har två plan med en totalyta på ca 11 400 m². Ledig yta att hyra är hela våning ett som mäter 5606 m² som lever sitt helt egna liv, lämpad för en egen hyresgäst genom sina tre lasthus och en markport. Takhöjden är 8m och fastigheten är fullt sprinklad.

Kommunikation

Buss 100 med avgångar från Göteborg och Borås anlöper i anslutning till fastigheten.

Service

Viared växer så det knakar och i området finns idag allt från lunchrestauranger och handel till bensinstationer och gym. Borås centrum med all tänkbar service ligger ca 8 km bort.

Omgivning

Viared är det givna läget för en lageretablering i Boråsområdet. Närheten till R40 gör området mycket attraktivt.

Allmänt

Det är ingen underdrift att Skandinaviens samtliga logistikcentrum sneglar på hur Viared som logistikområde arbetar och fungerar. Viared Företagsförening växer så det knakar och genom föreningen jobbar Viareds drivna entreprenörer ideellt för att föra aktiva diskussioner, möten och arbeten tillsammans med näringslivet och Borås Stad. Det gör Viared till en attraktiv plats för att bedriva och utveckla sin verksamhet. Viared Företagsförening är ett forum där medlemsföretagen samlas kring viktiga gemensamma frågor och driver frågan kring hur man kan utvecklas till Sveriges bästa företagspark. I föreningen jobbar man bland annat med att skapa affärsmöjligheter, erfarenhetsutbyten och ett miljötänk som gynnar alla.